ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ NEA - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TopSmallBanners1
TopSmallBanners2
TopSmallBanners3
TopSmallBanners4
TopSmallBanners5
TopSmallBanners6
Κατηγορίες
bleft1
bleft2
bleft3

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η εταιρεία ZACO AEBE ιδρύθηκε το 1989 και έχει την έδρα της Αχαρνές. Σε έκταση 20 στρεμμάτων και  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 m² ψυκτικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας (ελεγχόμενη θερμοκρασία στους αποθηκευτικούς χώρους με 24ωρη παρακολούθηση θερμοκρασιών)  που εγγυώνται την άριστη παραλαβή, αποθήκευση και αποστολή των προϊόντων και 400 m² γραφεία. Με στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία με καταγραφικά θερμοκρασιών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο εισαγωγής, και διανομής τροφίμων διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως κατεψυγμένες πατάτες, λαχανικά, προϊόντα κοτόπουλου, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, έλαια, κ.α. ικανή να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.  

Στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.  Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 22000 όπου και ενσωματώνει και τις διαδικασίες του HACCP. 

Πολιτική της εταιρείας ZACO είναι η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας στον χώρο των τροφίμων μας δεσμεύει με ευθύνη και υποχρέωση να γινόμαστε καλύτεροι.